Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi tekmelemek

Rüyada kediyi tekmelemek

Rüyada kediyi tekmelemek çocuklar gibi şen olacağına, çok yorulacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediyi tekmelemek gördüyseniz:

  • Duygusal konularda karar almakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada kediyi tekmelemek hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına işaret eder.

Rüyada kedi tekmelediğini görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada kedi tekmelemek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada yılan tekmelemek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpeği tekmelemek maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabı tekmelemek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına tabir olunur.

Rüyada köpek tekmelemek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini tekmelemek işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments