Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekmelediğini görmek

Rüyada tekmelediğini görmek

Rüyada tekmelediğini görmek güzel huylarını terk edeceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, hastalıkların kalmayacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tekmelediğini gördüyseniz:

  • Uyumlu ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Rüyada köpek tekmelemek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına delalettir.

Rüyada kapıyı tekmelemek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine alamet eder.

Rüyada birini tekmelemek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, şartlarının da zenginleşeceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına delalet eder.

Rüyada atın tekmelediğini görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına inanılır.

Rüyada kedi tekmelemek hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, onunla mutlu bir yuva kuracağına alamet eder.

Rüyada bebeğin tekmelediğini görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, önemli bir makama terfi alacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada domuz tekmelemek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabı tekmelemek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments