Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı tekmelemek

Rüyada ayakkabı tekmelemek

Rüyada ayakkabı tekmelemek işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, huzurunu yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı tekmelemek gördüyseniz:

  • Yaşam kalitenizi arttırmak, arkadaşlık ilişkilerinizi güçlendirmek istiyorsunuz.

Rüyada ayakkabı tekmelemek çok zor günler yaşayacağına, bereketin ve verimin olacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada domuz tekmelemek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına işaret eder.

Rüyada köpek tekmelemek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına tabir olunur.

Rüyada köpeği tekmelemek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, malının ve parasının da artacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapıyı tekmelemek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada adam tekmelemek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine yorulur.

Rüyada kedi tekmelemek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Rüyada kedi tekmelediğini görmek herhangi zarara uğramayacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, içinin rahatlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments