Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini siyah kıyafetle görmek

Rüyada birini siyah kıyafetle görmek

Rüyada birini siyah kıyafetle görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, tüm kederinin uçup gideceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine tabir olunur.

Rüyada birini siyah kıyafetle gördüyseniz:

  • Duygularınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada siyah gece kıyafeti giymek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kıyafet görmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, çok kötü hissedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini siyah kıyafetle görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına delalettir.

Rüyada siyah nişan kıyafeti giymek sevindirici olaylar yaşayacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına işarettir.

Rüyada siyah beyaz kıyafet görmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kıyafetli adam görmek buna rağmen kazanç getireceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına yorulur.

Rüyada siyah gece kıyafeti görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kıyafetli adamlar görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments