Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah nişan kıyafeti giymek

Rüyada siyah nişan kıyafeti giymek

Rüyada siyah nişan kıyafeti giymek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah nişan kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızı zorlamanız da mümkündür.

Rüyada siyah nişan kıyafeti giymek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine delalettir.

Rüyada nişan kıyafeti giymek artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişan kıyafeti giydiğini görmek adını kirleteceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına rivayet eder.

Rüyada siyah beyaz kıyafet giymek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, zor durumlarda kalacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına işaret eder.

Rüyada siyah gece kıyafeti giymek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına inanılır.

Rüyada siyah nişanlık giymek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına rivayet eder.

Rüyada siyah nişan elbisesi giymek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada nişanda siyah elbise giymek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, mutluluğunun da artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments