Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kıyafetli adam görmek

Rüyada siyah kıyafetli adam görmek

Rüyada siyah kıyafetli adam görmek bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, bazen umutlarını yitireceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada siyah kıyafetli adam gördüyseniz:

  • Çok büyük bir olay kapınızda bekliyor.

Rüyada siyah kıyafetli adam görmek mevki makam sahibi olunacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kıyafetli adamlar görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz kıyafetli adam görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil kıyafetli adam görmek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kıyafetli insan görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine alamet eder.

Rüyada siyah kıyafet görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada siyah gece kıyafeti giymek büyük ve güzel işler yapacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah gece kıyafeti görmek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments