Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah gece kıyafeti giymek

Rüyada siyah gece kıyafeti giymek

Rüyada siyah gece kıyafeti giymek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, makbul olan mallar edineceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, büyük atılımlar yapacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah gece kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Diğerleri bazı olaylardan büyülenmiş olabilir.

Rüyada siyah gece kıyafeti giymek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada siyah gece kıyafeti görmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gece kıyafeti giymek işlerinin açılacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı gece kıyafeti giymek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil gece kıyafeti giymek zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına işaret eder.

Rüyada kına gecesi kıyafeti giymek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, kazanılan paranın artacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada siyah gecelik giymek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah gece elbisesi giymek zafer ve zenginlik getireceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments