Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kıyafet görmek

Rüyada siyah kıyafet görmek

Rüyada siyah kıyafet görmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, gözyaşına boğulacağına, itibar kaybedeceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah kıyafet gördüyseniz:

  • Giderek kötüleşen veya artık eski tadı kalmamış olan bazı iş, konu veya ilişkileri hayatınızda tutmaya devam etmenin anlamı kalmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada siyah beyaz kıyafet giymek bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada birini siyah kıyafetle görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak işarettir.

Rüyada siyah nişan kıyafeti giymek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına işarettir.

Rüyada siyah kıyafetli adamlar görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine delalet eder.

Rüyada siyah kıyafet görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada siyah gece kıyafeti görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, kendisiyle övüneceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kıyafetli adam görmek anne babanın birbirine düşeceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kıyafetli erkek görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments