Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah gece kıyafeti görmek

Rüyada siyah gece kıyafeti görmek

Rüyada siyah gece kıyafeti görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine delalettir.

Rüyada siyah gece kıyafeti gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri yerine getirmeniz ya da sizden bekleneni yapmanız gerekiyor.

Rüyada siyah gece kıyafeti görmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah gece kıyafeti giymek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada kına gecesi kıyafeti giymek işlerin bir anda yoluna gireceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine yorulur.

Rüyada kırmızı gece kıyafeti giymek işlerin kötü bir duruma geleceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına delalettir.

Rüyada kına gecesi kıyafeti görmek sevilen birinin geleceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil gece kıyafeti görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gece kıyafeti görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz gece kıyafeti giymek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments