Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kıyafetli adamlar görmek

Rüyada siyah kıyafetli adamlar görmek

Rüyada siyah kıyafetli adamlar görmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kıyafetli adamlar gördüyseniz:

  • Yaşınıza göre anne veya babanızla ya da her ikisi ile birden ters düşebilirsiniz.

Rüyada siyah kıyafetli adamlar görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, para sıkıntısı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kıyafetli adam görmek moralinin bozulacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, ömür boyu süreceğine alamet eder.

Rüyada yeşil kıyafetli adam görmek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kıyafetli adam görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, arzuların gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah beyaz kıyafet giymek çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah kıyafetli erkek görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına işarettir.

Rüyada siyah kıyafetli insan görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, dileklerinin kabul olacağına alamet eder.

Rüyada siyah nişan kıyafeti giymek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments