Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini şişmiş görmek

Rüyada birini şişmiş görmek

Rüyada birini şişmiş görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini şişmiş gördüyseniz:

  • Bazı konuları yeniden yapılandırma ya da gruplama arzunuzu dizginlemek zor olabilir.

Rüyada şiş göz görmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başının şiştiğini görmek şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, sürekli ağlamaklı olacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada bademcik şişmesi görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine işarettir.

Rüyada şiş ayak görmek çok daha mutlu olunacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnı şiş görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine işarettir.

Rüyada bacaklarının şiştiğini görmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, hayatının da zorlaşacağına alamet eder.

Rüyada kafasının şiştiğini görmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine inanılır.

Rüyada kolun şişmesi görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments