Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bademcik şişmesi görmek

Rüyada bademcik şişmesi görmek

Rüyada bademcik şişmesi görmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada bademcik şişmesi gördüyseniz:

  • Tedbirli olmanızda fayda var.

Rüyada bademciğinin şiştiğini görmek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine delalet eder.

Rüyada bademcik şişmesi görmek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada bademcik aldırmak huzura ve esenliğe kavuşacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada bademcikleri aldırmak çok büyük zorluklar çekeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bademcik almak kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bademcik ameliyatı olmak hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine işaret eder.

Rüyada bademcik ameliyatı olduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, hem moral hem de çareler bulacağına yorulur.

Rüyada şişle örgü örmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments