Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başının şiştiğini görmek

Rüyada başının şiştiğini görmek

Rüyada başının şiştiğini görmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, herkesin yardımına koşacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada başının şiştiğini gördüyseniz:

  • Nelerden hoşlanıp, hoşlanmadığınızı fark etmeniz, size daha çok uyan bir yoldan gitmenizi sağlayabilir.

Rüyada başının şiştiğini görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine delalettir.

Rüyada başında şişlik görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına alamet eder.

Rüyada kolun şişmesi görmek aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada çorap şişi görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dudağını şiş görmek sevdiği kişiden de ayrılacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada karnında şişlik görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözü şiş görmek kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, işini büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada şiş kol görmek ne yapacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments