Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini sıkıntıda görmek

Rüyada birini sıkıntıda görmek

Rüyada birini sıkıntıda görmek sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini sıkıntıda gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden şüphe duyan kişileri haksız çıkartmalısınız.

Rüyada sıkıntılı yolculuk yapmak verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, maddi olarak güç kazanacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birini sıkıntılı görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, insanların takdirini kazanacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına inanılır.

Rüyada para sıkıntısı çekmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sıkıntılı olduğunu görmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine delalettir.

Rüyada bir sıkıntıdan kurtulduğunu görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıkıntıdan ağlamak çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, işlerine dört elle sarılacağına delalet eder.

Rüyada başkasını sıkıntıda görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına delalet eder.

Rüyada bir yakınını sıkıntılı görmek öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments