Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıkıntılı yolculuk yapmak

Rüyada sıkıntılı yolculuk yapmak

Rüyada sıkıntılı yolculuk yapmak hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sıkıntılı yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin yolunuzda durmasına ya da duygusal konuların sizi yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada sıkıntılı yolculuk yapmak lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ölü birini sıkıntılı görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, kazançların artacağına delalettir.

Rüyada geçim sıkıntısı çekmek hayatındaki fırtınaların durulacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına delalet eder.

Rüyada sıkıntı çekmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını sıkıntılı görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızını sıkıntılı görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüm sıkıntısı çekmek istediği oranda da eğleneceğine, dertlerin bölüşüleceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını sıkıntılı görmek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments