Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para sıkıntısı çekmek

Rüyada para sıkıntısı çekmek

Rüyada para sıkıntısı çekmek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada para sıkıntısı çekmek gördüyseniz:

  • Etkisi azalmaya başlamış ya da verimsiz düzenleme, plan veya iş birliklerinizi bir kenara bırakmanızda fayda var.

Rüyada para sıkıntısı çekmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada ölüm sıkıntısı çekmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada maddi sıkıntı çekmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada geçim sıkıntısı çekmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada sıkıntı çekmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, yetki ve söz sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada çok sıkıntı çekmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına yorulur.

Rüyada para sıkıntısı çektiğini görmek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada para sıkıntısı görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments