Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıkıntıdan ağlamak

Rüyada sıkıntıdan ağlamak

Rüyada sıkıntıdan ağlamak zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, helal rızka sahip olunacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada sıkıntıdan ağlamak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize önem vermeniz önemli fırsatların önünü açabilir.

Rüyada sıkıntıdan ağlamak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada para sıkıntısı çekmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine yorulur.

Rüyada yakın arkadaşını sıkıntılı görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada para sıkıntısı görmek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, para yatıracağına rivayet eder.

Rüyada ablasını sıkıntılı görmek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada maddi sıkıntı çekmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına delalettir.

Rüyada çok sıkıntı çekmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eşini sıkıntılı görmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments