Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınını sıkıntılı görmek

Rüyada bir yakınını sıkıntılı görmek

Rüyada bir yakınını sıkıntılı görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir yakınını sıkıntılı gördüyseniz:

  • Bazı konularda tarafsız veya objektif olmanız gerekebilir.

Rüyada yakın arkadaşını sıkıntılı görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına rivayet eder.

Rüyada yakınını sıkıntılı görmek alım gücünün artmasına, mirasa, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yakınını sıkıntılı görmek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına yorulur.

Rüyada arkadaşı sıkıntılı görmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını sıkıntılı görmek kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyi sıkıntılı görmek maddi güç elde edeceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada anneyi sıkıntılı görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sıkıntıdan kurtulmak kırılan bir kalbin tamir edileceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments