Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarının taramak

Rüyada saçlarının taramak

Rüyada saçlarının taramak zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarının taramak gördüyseniz:

  • Karşıt cins ilişkilerinde yeniliklere açıksınız.

Rüyada ölmüş annenin saçını taramak iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin saçını taramak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada başkasının saçını taradığını görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada saç taradığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi saçlarını taramak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, o kişiye zararının dokunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık tarakla saç taramak işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalet eder.

Rüyada saçlarını geriye taramak çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ana baba sözü dinlemeye, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını taramak aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments