Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini mezardan çıkarmak

Rüyada birini mezardan çıkarmak

Rüyada birini mezardan çıkarmak hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, övgü dolu sözler duyacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, başarılarının artacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini mezardan çıkarmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı ilerlemenize faydası olacak kişilerle paylaşmalısınız.

Rüyada ölü birini mezardan çıkarmak bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada cenazeyi mezardan çıkarmak el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada mezardan cenaze çıkarmak aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, lüks içinde olacağına işarettir.

Rüyada bebeği mezardan çıkarmak ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine delalettir.

Rüyada mezardan define çıkarmak eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada mezar çıkarmak hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada mezardan taş çıkarmak daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada mezarlıktan altın çıkarmak büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments