Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birini mezardan çıkarmak

Rüyada ölü birini mezardan çıkarmak

Rüyada ölü birini mezardan çıkarmak huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, borç ödemeye, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü birini mezardan çıkarmak gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni kontrol edemezseniz duygusal patlamalara hazır olmalısınız.

Rüyada ölüyü mezarından çıkarmak önemli bir lider haline geleceğine, ağlayacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü mezardan çıkarmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüleri mezardan çıkarmak aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada ölü birini mezardan çıkarmak sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Rüyada mezar kazıp ölüyü çıkarmak hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada mezardaki ölüyü çıkarmak çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini mezardan çıkarmak sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine alamet eder.

Rüyada cenazeyi mezardan çıkarmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, başına türlü belalar geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments