Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıktan altın çıkarmak

Rüyada mezarlıktan altın çıkarmak

Rüyada mezarlıktan altın çıkarmak maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıktan altın çıkarmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızı meşgul eden bir konuda da bazı sert kararlar alıp kararsızlığınızı yenmelisiniz.

Rüyada mezarlıktan altın çıkarmak uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezardan altın çıkarmak kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birini mezarından çıkarmak işlerinin yaver gideceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen bir kişiyi mezardan çıkarmak maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine delalettir.

Rüyada ölen birini mezardan çıkarmak çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada mezardaki ölüyü çıkarmak aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada mezar çıkarmak çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına delalettir.

Rüyada mezardan eşya çıkarmak yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments