Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezardan cenaze çıkarmak

Rüyada mezardan cenaze çıkarmak

Rüyada mezardan cenaze çıkarmak kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, rızık bolluğu içinde olacağına, kendisini ailesine vereceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, ekmeğinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada mezardan cenaze çıkarmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili küçük bir probleminiz olabilir.

Rüyada cenazeyi mezardan çıkarmak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezardan cenaze çıkarmak bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evden cenaze çıkarmak inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta cenaze namazı kılmak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta cenaze görmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, düşmanların önlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada mezar cenaze görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına delalet eder.

Rüyada cenaze ve mezar görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına delalettir.

Rüyada cenazeyi mezara koymak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments