Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar çıkarmak

Rüyada mezar çıkarmak

Rüyada mezar çıkarmak aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına tabir olunur.

Rüyada mezar çıkarmak gördüyseniz:

  • Başkalarını iyi hissettirmek ya da yatıştırmakla uğraşmak gereğinden fazla zaman alıyor olabilir.

Rüyada mezardan bebek çıkarmak çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşini mezardan çıkarmak kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu mezardan çıkarmak yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada mezardan kemik çıkarmak dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada bebeği mezardan çıkarmak ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezardan tahta çıkarmak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına delalettir.

Rüyada mezardan eşya çıkarmak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü mezardan çıkarmak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments