Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği mezardan çıkarmak

Rüyada bebeği mezardan çıkarmak

Rüyada bebeği mezardan çıkarmak aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada bebeği mezardan çıkarmak gördüyseniz:

  • Psikolojik veya fiziksel sağlığınız sizi son zamanlarda daha fazla ilgilendiriyor.

Rüyada mezardan bebek çıkarmak hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada mezardan canlı bebek çıkarmak işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeği mezardan çıkarmak işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezardaki ölüyü çıkarmak kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine işarettir.

Rüyada ölü birini mezardan çıkarmak sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, kişinin içinin daralacağına işarettir.

Rüyada ölen birini mezardan çıkarmak özel hayatının da yolunda gideceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada yakınını mezardan çıkarmak rahat bir hayatı olacağına, bilgilerle donanacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına işarettir.

Rüyada mezardan iskelet çıkarmak mal ve mülk sahibi olunacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, kazançlı işler yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments