Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kuyuya atmak

Rüyada birini kuyuya atmak

Rüyada birini kuyuya atmak karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, batıl amele, gülüp eğleneceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini kuyuya atmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda asıl konudan sapmamaya çalışın.

Rüyada birini kuyuya atmak eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, yaptığı hataları düzelteceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada kuyuya atmak insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına işaret etmektedir.

Rüyada kuyuya bişey atmak çıkar için insanlara zulmetmeye, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, acı veren kazalara inanılır.

Rüyada kuyuya bir şey atmak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına alamet eder.

Rüyada kuyuya adam atmak eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, geç de olsa huzura erileceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kediyi kuyuya atmak kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine delalet eder.

Rüyada kuyuya taş atmak aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyuya insan atmak evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments