Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini korumaya çalışmak

Rüyada birini korumaya çalışmak

Rüyada birini korumaya çalışmak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, donatacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada birini korumaya çalışmak gördüyseniz:

  • Bir yerden ya da bir insandan ayrılmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada birini korumaya çalışmak hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, doğru kararların alınacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada kendini koruma olarak görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada koruma olduğunu görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, kişinin yaşamının değişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanı koruması olmak kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına inanılır.

Rüyada korumalık yapmak sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına inanılır.

Rüyada koruyucu köpek görmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, hileye, fesada bulaşacağına yorulur.

Rüyada başbakanın korumalığını yapmak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ateş koru görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, kendisini işine vereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments