Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koruma olduğunu görmek

Rüyada koruma olduğunu görmek

Rüyada koruma olduğunu görmek anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına yorulur.

Rüyada koruma olduğunu gördüyseniz:

  • Çelişkiler içindesiniz.

Rüyada korumalık yapmak işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine işaret eder.

Rüyada başbakan koruması olmak işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına işarettir.

Rüyada başbakanın koruması olmak zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine işarettir.

Rüyada koru görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada odun koru görmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine delalet eder.

Rüyada koruma görmek ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına delalet eder.

Rüyada koruma olmak tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına işarettir.

Rüyada başbakanın korumasını görmek koltuğunun yükseleceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments