Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş koru görmek

Rüyada ateş koru görmek

Rüyada ateş koru görmek kendi patronu olacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına yorulur.

Rüyada ateş koru gördüyseniz:

  • Poziyonunuzu, imajınızı veya statünüzü değiştiren bir ilişki, ortaklık veya iş birlindeki bir değişiklik içinde aldatıcı etkileir barındırmasına rağmen ilerlemeniz için ihtiyaç dahilinde olabilir.

Rüyada ateş koru görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başbakanın koruması olmak arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada korumalık yapmak haram mal yiyip içeceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada başbakanın korumalığını yapmak ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kömür koru görmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına inanılır.

Rüyada odun koru görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine delalet eder.

Rüyada koruyan köpek görmek ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada koruyucu köpek görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments