Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini koruma olarak görmek

Rüyada kendini koruma olarak görmek

Rüyada kendini koruma olarak görmek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada kendini koruma olarak gördüyseniz:

  • Olayları zorlamamalısınız.

Rüyada cumhurbaşkanı koruması olmak sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına delalettir.

Rüyada kendini koruma olarak görmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigara koru görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada başbakana korumalık yapmak kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini korumaya çalışmak bol kazanç getireceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine işaret eder.

Rüyada ateş koru görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada koruyucu köpek görmek daha iyi şartlarda yaşayacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, ondan şifa göreceğine alamet eder.

Rüyada başbakanın koruması olmak dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, işlerinin hızlanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments