Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini koruduğunu görmek

Rüyada birini koruduğunu görmek

Rüyada birini koruduğunu görmek hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, güzel bir iş fırsatına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, belaya ve derde düşeceğine delalettir.

Rüyada birini koruduğunu gördüyseniz:

  • İzin vermeniz durumunda endişeler artıyor.

Rüyada bebeği korumak büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin seni koruduğunu görmek hak yiyeceğine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, sorunlarının günden güne azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada padişahı korumak çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, ruhunun şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evi korumak sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, borcunun da hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada çocuğu korumak çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada babasını korumak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakan korumak tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi korumak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments