Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği korumak

Rüyada bebeği korumak

Rüyada bebeği korumak hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, bir süre zorluk çekeceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına alamet eder.

Rüyada bebeği korumak gördüyseniz:

  • İşinizi, fiziksel durumunuzu veya ticari alışverişlerinizi ilgilendiren konularda alışılmışın dışında yaratıcı fikirler geliştirmeniz gerekiyor.

Rüyada bebeğini korumak çok üzüntü yaşayacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek korumak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada bebekleri korumak eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada bebeği korumak onu doyasıya yaşayacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bir bebeği korumak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada camiyi korumak başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada devlet başkanını korumak hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini köpekten korumak kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments