Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada padişahı korumak

Rüyada padişahı korumak

Rüyada padişahı korumak eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada padişahı korumak gördüyseniz:

  • Normalde oyunu kurallarına göre oynayan birisi olmanıza rağmen bazı kuralları atlamış olabilirsiniz.

Rüyada padişahı korumak kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada padişah mührü görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, hayallerinin peşinden gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada padişah öldürmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine rivayet eder.

Rüyada padişah cenazesi görmek onlardan fayda göreceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına işaret eder.

Rüyada padişah kavuğu görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada padişah kabri görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada cin padişahı görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına işarettir.

Rüyada padişah elbisesi giymek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kendi çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments