Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakan korumak

Rüyada başbakan korumak

Rüyada başbakan korumak rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, ekmek bulamayacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakan korumak gördüyseniz:

  • Belirsizliklerin planlarınızı bozmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada başbakan korumak her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine yorulur.

Rüyada başbakanı korumak daha fazla yakınlaşacağına, halsizleşeceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanı koruduğunu görmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, umutlarını yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuzenini korumak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada korumak kollamak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada askerin koruduğunu görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, geçmişini arkada bırakacağına, istemediği halde borçlanacağına delalettir.

Rüyada arkadaş korumak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini korumak inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments