Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını korumak

Rüyada babasını korumak

Rüyada babasını korumak külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasını korumak gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar veya yeni durumlar ortaya çıkabilir.

Rüyada babayı korumak sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, tatsızlıkların aşılacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına delalettir.

Rüyada babanı korumak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, bol nimete kavuşulacağına delalettir.

Rüyada babasını korumak çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeklerin koruduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına işarettir.

Rüyada padişahı korumak eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, para kazanmaya, onlarla arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evini korumak kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına delalettir.

Rüyada kızını korumak varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments