Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunun kırık olduğunu görmek

Rüyada kolunun kırık olduğunu görmek

Rüyada kolunun kırık olduğunu görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, iyileşeceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, güzel bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada kolunun kırık olduğunu gördüyseniz:

  • Biraz sakarlaşmanız olasıdır.

Rüyada kol kırık görmek insanlar tarafından tanınacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolunun kırık olduğunu görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunu kırık görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının kolunu kırık görmek insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını kolu kırık görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kolunu kırık görmek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolu kırık bebek görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, kazancının daha da artacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kolu kırık birini görmek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments