Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolu kırık insan görmek

Rüyada kolu kırık insan görmek

Rüyada kolu kırık insan görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yükünün azalacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada kolu kırık insan gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeye odaklanmalısınız.

Rüyada kolu kırık insan görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının kolunu kırık görmek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine işarettir.

Rüyada kolunun kırık olduğunu görmek dönülmez yollara gireceğine, terslik yaşayacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine işarettir.

Rüyada kolu kırık birini görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına delalet eder.

Rüyada camı kırık kol saati görmek rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine, pek çok olumlu gelişmelere yorulmaktadır.

Rüyada kolu kırık bebek görmek her attığı adımı paraya çevireceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada kırık kol saati görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolu kırık görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments