Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini keselemek

Rüyada birini keselemek

Rüyada birini keselemek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, doğru yolu bulacağına yorulur.

Rüyada birini keselemek gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapabilir, yeni yerler görebilir, yeni alanlara açılabilirsiniz.

Rüyada vücudunu keselemek gülen yüzünün hiç solmayacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, kısmetli kapıların açılacağına işaret eder.

Rüyada eşini keselemek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneyi keselemek dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına delalettir.

Rüyada ölüyü keselemek işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını keselemek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, evleneceğinize, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada başkasının sırtını keselemek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada başkasını keselemek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, borçlarının kapacağına, içinin kıpır kıpır olacağına delalet eder.

Rüyada kadın keselemek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments