Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan kanseri olmak

Rüyada kan kanseri olmak

Rüyada kan kanseri olmak zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kan kanseri olmak gördüyseniz:

  • Boşa zaman geçirmek fırsatların kaçması ya da yanlışlara davetiye çıkarılması anlamına gelebilir.

Rüyada kan kanseri olduğunu görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada kan kanser olmak kırılan kalbin onarılacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kan kanseri olduğunu görmek kısmetlerinin çoğalacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına inanılır.

Rüyada kan kanseri olmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına yorulur.

Rüyada kanser testi yaptırmak ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada birini kanser olduğunu görmek mutlu zamanlar geçireceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada bir kişiyi kanser görmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin kanser olduğunu görmek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments