Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığın birinin kanser olduğunu görmek

Rüyada tanıdığın birinin kanser olduğunu görmek

Rüyada tanıdığın birinin kanser olduğunu görmek eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığın birinin kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Problemleri ertelemek yerine, bir an önce çözmenizde fayda var.

Rüyada tanıdığın birinin kanser olduğunu görmek çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, hasretliğin biteceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığının kanser olduğunu görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının kanser olduğunu duymak onun kıymetini her daim bileceğine, kıtlığın meydana geleceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi kanser görmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, uzaktan haberler işiteceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının akciğer kanseri olduğunu görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, kendini bunu başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada pankreas kanseri olmak sağlık ve şifa bulacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanser kadın görmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine işarettir.

Rüyada kanser bebek görmek sevdiklerinin hep yanında kalacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments