Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kanser hastası görmek

Rüyada kendini kanser hastası görmek

Rüyada kendini kanser hastası görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine işaret eder.

Rüyada kendini kanser hastası gördüyseniz:

  • Bazı işlerinize veya planlarınıza müdahale eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kendini kanser hastası olarak görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine tabir olunur.

Rüyada kendini kanser hastası görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına inanılır.

Rüyada kanser hastasını ziyaret etmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına yorulur.

Rüyada annemi kanser hastası görmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine alamet eder.

Rüyada kanser hastası birini görmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına işarettir.

Rüyada kanserli hastalar görmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına inanılır.

Rüyada birinin kanser hastası görmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada kanser hastası olduğunu görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments