Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birinin kanser olduğunu görmek

Rüyada sevdiğin birinin kanser olduğunu görmek

Rüyada sevdiğin birinin kanser olduğunu görmek aile hayatının bozulacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, sorunların gittikçe artacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda köşeye sıkışmış ya da yolun sonuna gelmiş hissedebilirsiniz.

Rüyada sevdiğini kanser görmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin birinin kanser olduğunu görmek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin kanser olduğunu görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyin kanseri olmak para sıkıntısına düşmeyeceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin kanser olduğunu görmek karın artacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada kanser olduğunu görmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına işaret eder.

Rüyada mide kanseri olmak sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına delalet eder.

Rüyada bir yakınını kanser görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments