Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kafasını kesmek

Rüyada birini kafasını kesmek

Rüyada birini kafasını kesmek işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, iyi şeyler yaşayacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulur.

Rüyada birini kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçeklik anlayışı sizinle bağdaşmıyor olabilir.

Rüyada horozun kafasını kesmek ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada kedi kafası kesmek kederleneceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına tabir olunur.

Rüyada bir insanın kafasını kesmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin kafasını kesmek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalettir.

Rüyada kadın kafası kesmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü kafası kesmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada babasının kafasını kesmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının kafasını kesmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments