Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının kafasını kesmek

Rüyada arkadaşının kafasını kesmek

Rüyada arkadaşının kafasını kesmek daha çok çalışılacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, geçim derdinin kalmayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Zaman lehinize işliyor, ani hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada arkadaşının kafasını kesmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine rivayet eder.

Rüyada horozun kafasını kesmek zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kafasını kesmek üzüleceğine, pişman olacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafayı kesmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğinin kafasını kesmek bilgiyle donanacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada eşek kafası kesmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kafası kesmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, onların önüne geçeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun kafasını kesmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments