Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin kafasını kesmek

Rüyada ölmüş birinin kafasını kesmek

Rüyada ölmüş birinin kafasını kesmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan ufak ya da büyük hiçbir fırsatı kaçırmamanızda fayda var.

Rüyada kedinin kafasını kesmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine rivayet eder.

Rüyada insan kafa kesmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, insanlarla tartışacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına inanılır.

Rüyada bir erkeğin kafasını kesmek rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine delalet eder.

Rüyada kılıçla kafa kesmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada adam kafası kesmek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, bazı konularda önayak olunacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına tabir olunur.

Rüyada bıçakla kafa kesmek müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına işarettir.

Rüyada eşek kafası kesmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına delalet eder.

Rüyada at kafası kesmek işlerinde başarılı olacağına, sorunlarının artacağına, hayırlı haberler getireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments