Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanın kafasını kesmek

Rüyada bir insanın kafasını kesmek

Rüyada bir insanın kafasını kesmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, isteklerin yerine geleceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine inanılır.

Rüyada bir insanın kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Aşırı yük almak, abartılı konuşmak, bazı konuları hafife almak ya da tam tersi büyütmek, bütçeyi aşan planları hesaplayamamak, kaldırabileceğinden fazla söz vermek türünde olaylara açıksınız.

Rüyada insanın kafasını kesmek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada insan kafasını kesmek sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına delalettir.

Rüyada insan kafa kesmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına delalettir.

Rüyada insan kafası kesmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir insanın kafasını kesmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine yorulur.

Rüyada yılan kafasını kesmek ticaret adamı (kadını) olacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, birikmiş parasının olacağına işarettir.

Rüyada kadın kafası kesmek çok güzel günler göreceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının kafasını kesmek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, insanlarla bir araya geleceğine, yeni bir çevre edinileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments