Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın kafası kesmek

Rüyada kadın kafası kesmek

Rüyada kadın kafası kesmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, başarı kaydedeceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın kafası kesmek gördüyseniz:

  • Bazı işlerin istediğiniz gibi olması niyetindeyseniz, belli kişileri uyarmaktan ya da yaptıkları işlerin yanlışlığını göstermekten çekinmenizde fayda var.

Rüyada bir kadının kafasını kesmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine delalettir.

Rüyada kadın kafası kesmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, prestij sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada düşmanının kafasını kesmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, çok güzel işlere gireceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine delalettir.

Rüyada bebek kafasını kesmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, yeni hobiler edinileceğine, alım gücünün zayıflamayacağına işaret eder.

Rüyada domuzun kafasını kesmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adam kafası kesmek sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine rivayet eder.

Rüyada balık kafası kesmek saygısını toplayacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin kafasını kesmek ticarette zarar edeceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments