Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini hamile olduğunu duymak

Rüyada birini hamile olduğunu duymak

Rüyada birini hamile olduğunu duymak musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, ticaret sektörüne atılacağına, şöhret ve hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada birini hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan ya da sizinle yarışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada hamile kadın duymak namaz kılacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına işarettir.

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu duymak sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına, farklı şeyler deneyeceğine inanılır.

Rüyada hamile olacağını duymak yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığının hamile olduğunu duymak hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, başarısızlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada başkasını hamile duymak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate, üzüntüden sonra ferahlamaya işarettir.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu duymak kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına delalet eder.

Rüyada hamile olduğunu başkasından duymak kazancını iki kat arttıracağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının hamile olduğunu duymak keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye, maddi durumun düzeltileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments