Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının hamile olduğunu duymak

Rüyada kızının hamile olduğunu duymak

Rüyada kızının hamile olduğunu duymak iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, emeklerinin yarıda kalacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine inanılır.

Rüyada kızının hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun her alandaki gayretlerinizin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada kızının hamile olduğunu duymak aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya işaret eder.

Rüyada kızını hamile duymak sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile birinin doğum yaptığını duymak yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin hamile olduğunu duymak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada birini hamile olduğunu duymak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakının hamile olduğunu duymak baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, yanlış kişilere denk geleceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada birinin hamile olduğunu duymak stres içinde günler geçireceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına delalettir.

Rüyada annesinin hamile olduğunu duymak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments