Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığının hamile olduğunu duymak

Rüyada tanıdığının hamile olduğunu duymak

Rüyada tanıdığının hamile olduğunu duymak şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine inanılır.

Rüyada tanıdığının hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Başkalarının hatasının bedelini siz ödemek zorunda değilsiniz.Alışılmadık kişi veya şeylerle ilgilenmek eğitici bir deneyim oluşturabilir.

Rüyada tanıdığının hamile olduğunu duymak yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin hamile olduğunu duymak aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına delalettir.

Rüyada bi tanıdığı hamile görmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, yeni kararlar alınacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığı hamile görmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığı birini hamile görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık birini hamile görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin hamile olduğunu öğrenmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık birinin hamile olduğunu görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, işlerin daha kötüleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments